Wie zijn wij?

Eikens ERP advies is op een éénmanszaak. Erik Eikens (1966) heeft na een periode van 14 jaar als SAP-consultant-in-vaste-dienst, aan het begin van 2009 besloten om ERP dienstverlening te gaan aanbieden als freelance consultant. Inmiddels is Erik meer dan 10 jaar actief in deze hoedanigheid.

erik-eikens

Buiten ERP verzorgt Eikens ERP advies sinds 2014 ook implementaties vant Coupa eProcurement. Coupa is een ‘state-of-art’ Source to Pay applicatie, een oplossing die volledig werkt in de ‘cloud’. Source to Pay staat voor bedrijfsprocessen gericht op het uitvoeren van aanbesteden, contracteren, (aanvragen tot) bestellen, goederen- en service-ontvangst en facturatie, tot en met betalen.

Naast implementatie-, project- en flink wat levenservaring, heeft Erik gedegen ervaring op het vlak van teamleiding, implementatiemanagement, het geven van training, coaching en het begeleiden van trainees. Hij is gecertificeerd Coupa Source-to-Pay en SAP Logistiek consultant en hij heeft vanaf 1996 vele full-cycle ERP projecten doorlopen, zowel in Nederland als in alle omringende landen, en wat verder. 

Erik is gescheiden, heeft drie kinderen en een vriendin. Hij is naast zijn baan als consultant altijd actief geweest in besturen, onder meer bij het Broodfonds Haarlem en in het bestuur van zijn tennisvereniging. Hij houdt van reizen, tennissen, fietsen, lezen en van automobielen.

cropped-Logo-large.jpg